Jupiler Pro League Speler Van De Week: Ivo Rodrigues

De eerste speeldag van de play-offs is intussen gepasseerd en daardoor is er ook weer een nieuwe speler van de week. Ivo Rodrigues is de naam. De smaakmaker van Antwerp was de beste op het plein tegen KV Oostende, maar kon toch de drie punten niet op The Great Old houden.

De eerste doelpoging van Antwerp was bovendien van Ivo Rodrigues, maar scoren lukte niet door een redding van Dutoit. Rodrigues probeerde het een en ander te forceren, maar nog niet alles wilde lukken. Het moment van Rodrigues was bij de 2-2, toen hij met een sublieme pas Ardaiz diep stuurde, die scoorde. Er was ook nog de pre-assist van Rodrigues op Corryn, die ook een fantastische wedstrijd speelde. De linksachter zette voor op Owusu, die de bal met kracht binnentrapte. Antwerp gaf in de slotfase nog alles uit handen, want Zinho Gano zorgde van elf meter voor de 3-3.

Anderlecht heeft haar titelkansen weggegooid door met 0-2 te verliezen tegen concurrent KAA Gent. Het kon zowaar erger uitdraaien voor Anderlecht, maar doelman Matz Sels voorkwam erger met een paar goede reddingen. Bij het team van Vanderhaeghe waren de mannen in vorm Birger Vestraete, die de laatste weken niet klein te krijgen is, en Kalu, die opnieuw een degelijke partij speelde voor de ploeg uit Oost-Vlaanderen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.