Luyindama mist thuiswedstrijden tegen Gent en Anderlecht door schorsing

Christian Luyindama zal de komende twee wedstrijden niet in actie komen voor Standard. Zijn revanche-elleboog richting Seck wordt bestraft met 3 wedstrijden schorsing, waarvan één met uitstel. Seck gaat vrijuit, de Reviewcommissie kan niet tussenkomen in wedstrijden met de VAR. De sterke centrale verdediger mist de wedstrijden tegen Gent (14/04) en Anderlecht (18/04). Koutroubis, basisklant in de bekerfinale, zal hem vervangen. Vanheusden maakt allicht zijn opwachting in de selectie. De van Inter gehuurde verdediger speelt vanavond met de beloften van de Rouches, zijn eerste wedstrijd sinds zijn knieblessure 6 maanden geleden.

Standard gaat niet in beroep.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.