Jong PSV vernedert Go Ahead Eagles (6-0), duel na 85 minuten gestaakt wegens onweer

Go Ahead Eagles is volledig vernederd door het beloftenelftal van Jong PSV, na 85 minuten stond het 6-0. Na meerdere malen bliksem en donder besloot scheidsrechter Teuben de wedstrijd te staken. Na tien minuten werd er weer gevoetbald, maar direct daarna ging het onweer verder. Bij de derde keer staken besloot de scheidsrechter het duel definitief stop te zetten.

Jong PSV start de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 7 ‘A-talenten’, waaronder ex-Eagle Eloy Room. Na slechts tien minuten stond het al 2-0 en nog voor rust werd die stand verdubbeld. Na rust leken de bezoekers sterker te beginnen, maar schijn bedroog. Het werd al gauw 5-0 en even later zelfs 6-0.

Na deze nederlaag is de periodetitel definitief ongrijpbaar voor de Deventernaren, die het seizoen liever vandaag dan morgen afsluiten. De ploeg staat 17e en kreeg dit seizoen vrijwel niks voor elkaar. Of en wanneer de wedstrijd wordt afgemaakt is nog niet bekend.

img_2057

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.