De sensatie in de Premier League dit seizoen is ongetwijfeld Mohamed Salah. De Egyptische topschutter van Liverpool blijft presteren in alle competities en heeft weer een mooi record op zijn naam staan: 3 keer de prijs van ‘Speler van de Maand’ in één seizoen.

De farao van Liverpool scoorde al 29 goals in 31 wedstrijden in de Premier League. Daarbovenop komen nog eens 9 assists te liggen. Dat maakt hem al dan niet de beste speler van de Premier League dit seizoen. Hij is al, samen met onder andere De Bruyne, genomineerd voor ‘Speler van het Jaar’ in de Premier League.

Ook Liverpool-coach Jürgen Klopp was blij voor de onderscheiding van Salah: “Hij is gewoon een uitstekende speler en is betrokken bij alle beslissende momenten: zowel met assists als met doelpunten. Hij geeft ons een goed gevoel, dus iedereen is echt gelukkig voor hem.”

Op 23 april wordt de prijs voor ‘Speler van het Jaar’ uitgereikt. Zal Salah die prijs nog mislopen? Volgens de statistieken is die kans onbestaande.

Advertenties