Lokeren verstevigt zijn leiderspositie in groep B van play-off 2, nadat het maandagavond Antwerp klopte. Net zoals in de reguliere competitie werd het 1-2 in het Bosuilstadion. 

De thuisploeg begon het beste aan de wedstrijd. The Great Old stapelde de kansen op, maar sloeg er niet in om het net te doen trillen. Vooral de Lokerse doelman Verhulst hield zijn ploeg recht in de eerste helft.

In de tweede helft werd Lokeren gevaarlijker. In de 65e minuut kreeg het een unieke kans op de openingstreffer. Michel krijgt de bal toegespeeld, maar heeft te veel tijd nodig. Bolat werkt weg, waarna Skulason tot tweemaal toe op het doelhout besluit. Even later is het wel raak. Hupperts haalt vanop afstand uit en schiet fraai binnen.

De reactie van de thuisploeg bleef niet uit. Ardaiz zoekt naar ruimte voor een schot op de rand van de zestien, hij vindt die ook en schiet op de dwarsligger. In de herneming schiet Arslanagic de gelijkmaker tegen de touwen.

In het slot van de wedstrijd was Arslanagic weer beslissend, maar deze keer niet op een positieve manier. De verdediger gaat in de fout, waardoor Miric alleen voor doel komt. De pas ingevallen aanvaller faalt niet en schenkt zijn ploeg de drie punten.

Lokeren staat halfweg play-off 2 al vier punten voor op achtervolgers STVV en Antwerp.