Yussuf Lawal (Lokeren) lijkt kans met beide handen te grijpen in PO2

Play-off 2 wordt wel vaker gebruikt om de jeugdspelers kansen te geven. Dat is precies wat Sporting Lokeren doet dit seizoen. De Waaslanders gaven al aan dat De Wolf, Monsecour, Van Moerzeke en Lawal speelkansen gingen krijgen. Die laatste laat voorlopig een goede indruk na.

De Nigeriaanse flankaanvaller van de Waaslanders stond tegen Eupen in de basis. Hij viel meteen op door zijn snelheid en knappe dribbels. Lokeren won die wedstrijd overtuigend met 3-0. Ook tegen KV Oostende mocht Lawal invallen. Hij werd meteen neergehaald in het strafschopgebied na een knappe actie, met als gevolg een penalty voor Lokeren. Als Lawal deze vorm kan vasthouden, is de kans groot dat we volgend seizoen nog veel van hem gaan zien.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s