Jupiler Pro League Speler Van De Week: Junior Edmilson

De play-offs zijn ondertussen halfweg, de vijfde speeldag is gepasseerd en dus is het ook weer tijd voor een nieuwe speler van de week. Die eer is weggelegd voor Standard-speler Junior Edmilson. Standard sleepte een punt uit de brand op Club Brugge, door onder meer twee goals van Edmilson.

Edmilson speelde een goede wedstrijd op Club Brugge en wist bij een 2-0-achterstand voor nieuwe hoop te zorgen voor Standard. Op een knappe voorzet van Carcela tikte Edmilson de bal voorbij Gabulov. Ondertussen scoorde Club een derde keer, maar Edmilson zorgde al direct voor de 3-2 met een schitterend doelpunt. Hij kapte Cools uit, die te laks verdedigde, en draaide de bal schitterend in doel. Rond het uur haalde Sa Pinto Edmilson naar de kant, toch werd hij uitgeroepen tot man van de match.

Edmilson

Racing Genk kon winnen tegen Anderlecht en een opvallende naam was Bojan Nastic. De Servische linksachter speelde een sterke partij en leverde na twee minuten al een assist af aan Dieumerci Ndongala, na een knappe actie. Nastic is aan een degelijk seizoen bezig bij Racing Genk, de optie in zijn contract werd al gelicht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s