Cercle Brugge en Frank Vercauteren verlengen samenwerking niet

Bijna elke groen-zwarte supporter was ervan overtuigd, Frank Vercauteren zou bij Cercle blijven. Tot ieders verbazing bleef een nieuw contract uit, en duurde het onderhandelen wekenlang. Vandaag is echter de beslissing gevallen, Vercauteren en Cercle verlengen de samenwerking niet.

Frank Vercauteren verdiende een miljoen euro als trainer van Cercle Brugge, als de promotie behaald werd kreeg hij een riante bonus van een half miljoen. Dat samen met zijn loon van een half miljoen euro legt de trainer geen windeieren.

Wekenlang werd gezegd dat het over cijfertjes en komma’s ging en dat het wel in orde zou komen. Nu blijkt dat de partijen dus toch uiteen gaan. Cercle Brugge bedankt Vercauteren en wenst hem nog veel succes in zijn verdere carrière.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s