Liverpool heeft weer een goede zaak gedaan naast het veld. De Reds zijn dit seizoen zeer succesvol in de Champions League en kunnen woensdag zich naar de finale spelen. Een duidelijk teken dat iedereen zich goed voelt bij de club, daarom verlengde Roberto Firmino zijn contract.

De Braziliaanse spits is het centrale onderdeel in het aanvalstrio van Liverpool. Hij was dit seizoen al goed voor 27 goals en startte in bijna alle wedstrijden. De verlengde contractduur is niet bekend, het zou gaan om ‘een langere termijn’. Firmino speelt al sinds 2015 bij Liverpool en voelt zich duidelijk in zijn sas: “Dit was een gemakkelijke beslissing. Mijn ploegmaats zijn geweldig en ik ben erg dankbaar dat ik met hen bij deze club kan spelen.”

Liverpool maakte het nieuws bekend op een heel flamboyante manier. Firmino stond al bekend voor zijn no look goals en nu ook voor zijn no look sign. Dat filmpje kan je onder dit artikel bekijken.