De professionele carrière van Benji De Ceulaer is na zijn afscheid bij Westerlo ten einde, maar dat wil niet zeggen dat de Limburger helemaal stopt met voetballen. De Ceulaer zal vanaf volgend seizoen namelijk deel uitmaken van Eendracht Termien, dat actief is in de derde amateurklasse.

Voor Benji De Ceulaer is het welletjes geweest. Hij kwam in zijn professionele loopbaan uit voor STVV, Feyenoord, RKC, Lokeren, KRC Genk en Westerlo. De aanvaller wil meer tijd vrijmaken voor zijn fitnesszaak ‘Fitness Boutique by Benji’. Voor De Ceulaer is Termien een beetje thuiskomen, want op zesjarige leeftijd zette hij daar zijn eerste voetbalpasjes.

De Ceulaer werd enkele keren geselecteerd voor de Belgische nationale ploeg, maar kon geen enkele cap verzamelen. Afgelopen zondag was het zijn laatste wedstijd op het hoogste niveau tegen Tubeke.