Titelstrijd in play-off 2B ligt weer open: Antwerp nadert tot op 3 punten van leider Lokeren

Antwerp heeft de spanning in groep B van play-off 2 teruggebracht. Zaterdag won The Great Old met 1-2 op het veld van leider Lokeren. De kloof tussen Lokeren en eerste achtervolger Antwerp is zo nog maar drie punten, met nog drie wedstrijden te spelen. 

Antwerp leek na het missen van play-off 1 zonder motivatie te starten aan de play-offs. Coach Bölöni liet enkele sterkhouders rusten en gaf speelminuten aan de spelers die nog niet veel in actie kwamen. Maar dat rotatiesysteem houdt de supporters niet weg. De rood-witte aanhang deed het Bosuilstadion kolken tijdens de Antwerpse derby, en ook in die andere wedstrijden waren die supporters, naar goede gewoonte, massaal aanwezig.

Ook in het Daknamstadion was het uitvak goed gevuld. Ondanks een niet al te spannende eerste 75 minuten hielden ze de sfeer er goed in. Antwerp beloonde haar supporters ook. Twee vlijmscherpe tegenaanvallen in het slot van de wedstrijd zorgden voor de drie punten. Vooral Lokeren doet zo een slechte zaak, want met een overwinning lag de groepswinst voor het grijpen. Met een voorsprong van drie punten wordt het dus toch nog spannend.

Lokeren moet nog naar Oostende en Sint-Truiden en krijgt Beerschot Wilrijk over de vloer. Antwerp speelt nog 2 thuiswedstrijden (Eupen en STVV) en gaat op bezoek bij KVO. Ook Sint-Truiden is nog niet volledig uitgeteld, het staat op 1 punt van R.A.F.C. KV Oostende en Eupen volgen op 2 punten van STVV.

In de andere groep van play-off 2 is het minder spannend. Zulte Waregem is met een voorsprong van zeven punten, en met nog maar drie wedstrijden te spelen, zo goed als zeker van de groepswinst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s