Dani Alves mist WK door knieblessure

Het WK van komende zomer zal plaatsvinden zonder één van de beste rechtsachters van de wereld. De Braziliaan Dani Alves heeft een blessure aan de ligamenten van zijn rechterknie opgelopen en raakt niet op tijd fit. De blessure liep hij op in de Franse bekerfinale met PSG.

De afwezigheid van Alves is meteen een serieuze domper voor Brazilië. Het geel-groen legioen hoopt deze zomer op een zesde WK-titel, maar mist nu een bepalende schakel. De blessure werd in eerste instantie niet zo ernstig geacht, want de back zou maar drie weken aan de kant staan. Er moet echter een operatie komen, waardoor hij nu zelfs vier tot zes maanden out is.

De Braziliaanse selectie zal komende maandag bekendgemaakt worden. Het topland zit in poule E met Costa Rica, Zwitserland en Servië.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s