De play-offs zijn ten einde, we moesten nog één speler van de week kiezen. Die titel gaat opnieuw naar een Genkenaar, niemand minder dan Leandro Trossard. Genk won afgelopen zondag met 1-2 op Anderlecht en daar had de voetballer uit As een heel groot aandeel in.

Eerst kapte Trossard twee tegenstanders uit op prachtige wijze, waarna hij ook scoorde, maar de VAR keurde het doelpunt af wegens buitenspel. Genk kwam daarna terug op voorsprong dankzij een subliem schot van Dries Wouters. Een paar minuten later verdubbelde Trossard direct de score, en weer was het een beauty. Hij draaide Spajic weer helemaal in de knoop met ‘kapwerk’ en legde de bal uiteindelijk door de benen van Sels in doel. Genk won met 1-2 en moet komende zondag barragematchen spelen voor Europees voetbal tegen Lokeren of Zulte Waregem.

Trossard is de man in vorm bij Genk in de play-offs. Het Genkse goudhaantje kon scoren tegen Standard, Anderlecht, Club Brugge en Charleroi. Voor Genk zal het wel nog bang afwachten worden of Leandro Trossard volgend seizoen nog te bewonderen zal zijn in de Luminus Arena, want er zullen ongetwijfeld een aantal ploegen zijn die interesse tonen.

Leandro Trossard
Auteursrechten: eigen redacteur. Portretrechten worden niet opgeëist.
Advertentie