TRANSFER: Kenny Saief officieel van Anderlecht

Kenny Saief (24) mag zich nu officieel een mauve noemen. De Amerikaan werd sinds januari gehuurd van KAA Gent, maar nu Anderlecht de aankoopoptie heeft gelicht, verbindt hij zich officieel aan de Brusselaars.

Ietwat verrassend was de overstap van Kenny Saief naar Anderlecht deze wintermercato. Bij Yves Vanderhaeghe, coach van KAA Gent, was er geen plaats meer voor de middenvelder. De keuze voor Anderlecht, met ex-coach Hein Vanhaezebrouck, was dus geen onlogische keuze.

Saief werd echter gehuurd met een, naar verluidt verplichte, aankoopoptie, gezien de perikelen rond de voorzitterswissel. Nu de heisa volledig van de baan is, en Coucke zich volledig heeft kunnen inwerken in de club, neemt Anderlecht de Amerikaan definitief over. Er zou een bedrag van 3,7 miljoen euro mee gemoeid zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.