Leandro Trossard blijft bij KRC Genk, dat maakte de club vanmiddag om 15 uur bekend op een bijzondere persconferentie. Hij verlengde zijn contract tot 2021.

De toekomst van Trossard bij Genk was een lange tijd onzeker. De vleugelaanvaller kon op veel buitenlandse interesse rekenen, maar kiest er nu toch voor om zijn contract te verlengen. Wat niet wil zeggen dat Trossard volgend seizoen nog voor KRC voetbalt, alleen zullen de geïnteresseerde clubs meer moeten betalen voor het Genkse goudhaantje, wat de kans op een transfer kleiner maakt.

Door zijn blessure speelde Trossard dit seizoen niet zo veel wedstrijden voor Genk, in 18 wedstrijden scoorde hij 8 keer en gaf hij 3 assists. Mede dankzij Leandro legde KRC Genk een zeer mooie tweede seizoenshelft af, waarin het na Standard de meeste punten haalde, zowel in de competitie als tijdens play-off 1.

Advertentie