TRANSFER: Stallone Limbombe vertrekt bij Antwerp en tekent bij KAA Gent

De transfer hing al een tijdje in de lucht en is nu ook officieel. Stallone Limbombe, afgelopen seizoen nog een speler bij “The Great Old”, gaat voetballen in de Arteveldestad. De 27-jarige Belg was einde contract bij de Antwerpenaars en gaat dus transfervrij over naar de Buffalo’s. 

Stallone Limbombe heeft zijn toptransfer beet. Vorige maand raakte al bekend dat hij rond de tafel zat met KAA Gent, een akkoord kwam echter er nu pas. Limbombe heeft voor 3 jaar bij de Gentenaars heeft getekend.

Met Limbombe haalt KAA Gent een sterke flankspeler, een goede anticipatie op een eventueel vertrek van Moses Simon en/of Samuel Kalu. De “Slag om Vlaanderen” tegen Club Brugge zal volgend jaar dus nog wat extra glans krijgen nu de broertjes Stallone en Anthony respectievelijk voor Gent en Brugge uitkomen. Anthony Limbombe, het jongere broertje van Stallone, vertrekt deze zomer mogelijk wel nog naar het buitenland.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.