Siebe Schrijvers is niet langer speler van KRC Genk: de middenvelder zoekt een nieuwe uitdaging bij Club Brugge, dat werd vrijdagvoormiddag officieel bevestigd.

Siebe Schrijvers startte als 7-jarige voetballer bij de jeugdacademie van Racing Genk, op zijn 16de tekende hij zijn eerste profcontract. Na verschillende uitleenbeurten leek hij vorig seizoen, onder Albert Stuivenberg, eindelijk door te breken. Ook dit seizoen begon hij goed, maar vanaf de terugkeer van Pozuelo verdween hij langzaamaan uit beeld. Ook onder Clement kwam hij niet veel in actie, dus gaat Schrijvers nu een nieuwe uitdaging aan bij kampioen Club Brugge.

Bij KRC Genk speelde Schrijvers 131 wedstrijden, daarin was hij goed voor 16 doelpunten en 15 assists. Bij Club Brugge tekende hij een contract voor 4 seizoenen.

Advertentie