Volgens Mike van Duinen houdt Excelsior zich niet aan de afspraken die onderling gemaakt zijn. De 26-jarige aanvaller hoopt alsnog zijn transfer naar PEC Zwolle te maken, dat een bedrag van €750.000 op tafel heeft gelegd voor de geboren Hagenees. 

Mike van Duinen kwam in de zomer van 2016 transfervrij over van Fortuna Düsseldorf en tekende een contract van drie jaar bij de Kralingers. Tijdens zijn contractbesprekingen zijn Van Duinen en Excelsior overeengekomen dat hij de Rotterdamse club als een springplank zou gebruiken. Eveneens leverde hij een groot deel van zijn salaris in.

John van ’t Schip, de trainer van PEC Zwolle, heeft de spits hoog zitten en legde onlangs een bedrag van €750.000 op tafel. Ferry de Haan, de algemeen directeur van Excelsior, wilt desondanks €825.000 vangen voor Mike van Duinen. Volgens Van Duinen is dit niet conform de afspraken en vindt hij dat Excelsior te veeleisend is, aangezien ze hem transfervrij konden halen. Daarom hoopt Van Duinen alsnog te vertrekken uit Kralingen en is hij het vertrouwen in Ferry de Haan kwijt.

Mike van Duinen kwam tot nu toe 53x in actie voor Excelsior, daarin scoorde hij 12 goals en gaf hij 9 assists. Eerder speelde hij voor ADO Den Haag, Roda JC Kerkrade en Fortuna Düsseldorf.

Advertentie