FC Dordrecht stapt over naar hybridegras

Eerder wist Almere City al te melden dat het de overstap ging maken van kunstgras naar natuurgras. Ook FC Dordrecht zet een goede stap in die richting, de Zuid-Hollandse club stapt over naar hybridegras. Het gras bestaat voor slechts 7% uit kunsgras, dat is aangelegd om het natuurgras te versterken.

De club uit Dordrecht wil nog voor de start van het nieuwe seizoen de natuurmat klaarhebben, het is dan de tweede club die overstapt op natuurgras. In de Keuken Kampioen Divisie spelen slechts vier clubs op natuurgras: N.E.C., Go Ahead Eagles, FC Twente, Jong Ajax en vanaf heden Almere City. Keuken Kampioen is de nieuwe naamgever van de Eerste Divisie, voorheen was het tien jaar lang de Jupiler League.

FC Dordrecht wil het stadion nog verder verbouwen, onder meer de businesslounge, die binnen twee jaar verbouwd is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.