Vandaag stond er slechts één wedstrijd op het programma, PSG nam het op tegen de winnaar van de Europa League, Atlético Madrid. Beide trainers kozen voor een mix tussen ervaring en jong geweld. 

De eerste grote kans kwam er nadat Gameiro zijn landgenoot Lassana Diarra uitschakelde en Correa bereikte, maar die laatste stuitte op Kevin Trapp. Even later werd Gameiro diepgestuurd, maar oog in oog met de doelman besloot de spits over doel.

PSG kwam in de eerste dertig minuten niet verder dan wat kleine kansjes, maar in de 32e minuten wisten ze wel te scoren. Nkunku kon de netten van dichtbij doen trillen na wat geharrewar voor doel. 1-0.

De gelijkmaker leek van de voet van Vietto te komen in minuut 41, maar Rimane stond op de juiste plaats om de bal van de lijn te keren. Ruststand: 1-0. Na de pauze ging het licht even uit bij Atleti-doelman Adan. Hij schatte een lastige terugspeelbal volledig verkeerd in, Weah kon echter niet profiteren.

In de 62e minuut kreeg Vietto nogmaals een grote kans, maar de bal ging naast. Daarna kreeg PSG enkele kansen na elkaar, de 2-0 bleef echter uit. Tot minuut 72, want dan scoorde Moussa Diaby na dom Spaans balverlies.

Nu kon Atlético wel reageren, Molejo Carpintero mikte raak vanuit de kluts. Een kleine vijf minuten voor tijd kon Simeone helemaal uit zijn dak gaan, Bernede devieerde een voorzet in eigen doel en de 2-2 was een feit. Iedereen maakte zich al op voor strafschoppen, tot Virgiliu Postolachi het leer enig mooi tegen de touwen krulde. PSG 3-2 Atleti.


Klassement

 1. Borussia Dortmund 3 | 7
 2. Liverpool 3 | 6
 3. Juventus 2 | 5
 4. Arsenal 2 | 4
 5. Tottenham 2| 4
 6. Manchester City 3 | 3
 7. Benfica 2 | 3
 8. Bayern München 3 | 3
 9. Paris Saint-Germain 3 |3
 10. FC Barcelona 1 | 2
 11. Atlético Madrid 2 | 2
 12. Chelsea 1 | 2
 13. Manchester United 1 | 2
 14. AC Milan 1 | 1
 15. Internazionale 1 | 1
 16. Olympique Lyon 0 | 0
 17. Real Madrid 0 | 0
 18. AS Roma 1 | 0
Advertenties