Tonny Trindade de Vilhena mag zich verheugen op de belangstelling van Eintracht Frankfurt. De Duitse bekerwinnaar van afgelopen seizoen wil de Nederlander graag toevoegen aan de selectie. Feyenoord weigert hier echter aan mee te werken en wil een van haar steunpilaren niet kwijt. 

Eintracht Frankfurt heeft zich officieel gemeld bij Feyenoord voor de koop van de middenvelder. Vilhena staat open voor een vertrek en dacht dat Feyenoord hier wel aan mee wilde werken, aangezien hij al twee keer tussentijds zijn contract bij de Rotterdammers had verlengd om de club trouw te blijven. Feyenoord doet hier echter niets mee en wil hem maar wat graag behouden, aangezien de resultaten van de afgelopen tijd zwaar tegenvallen.

Met het vertrek van Karim El-Ahmadi naar Al Ittihad vertrok al een belangrijke middenvelder uit de selectie van Giovanni van Bronckhorst. Vilhena is nu de aangewezen persoon om het middenveld en de ploeg te leiden.

Eintracht Frankfurt verloor afgelopen weekend kansloos van Bayern München in de Duitse Supercup (5-0). Bij de club staan onder andere Jetro Willems, Jonathan de Guzman en Sebastien Haller onder contract.