Standard en Watford zijn tot een akkoord gekomen: Obbi Oulare wordt uitgeleend aan de Rouches en kan op het einde van het seizoen definitief worden aangetrokken door middel van een aankoopoptie. 

Oulare brak door bij Club Brugge, waar hij vooral succesvol was met Preud’homme als oefenmeester. In 2015 legde Watford meer dan 8 miljoen euro op tafel om de spits binnen te halen, maar Oulare speelde er slechts 50 minuten. Hij speelde op uitleenbasis bij Zulte Waregem, Willem II en Antwerp.

De nog steeds amper 22-jarige aanvaller maakt deel uit van de Belgische U21-selectie. Hier zal hij mogelijk samen met Bastien, Vanheusden en Miangue in actie komen.

Venanzi en co halen dus nogmaals een speler die bij de jeugd van Standard actief was terug, de teller der ‘eigen’ spelers in de selectie van Michel Preud’homme staat nu op 12. Oulare is momenteel aan het revalideren bij Lieven Maesschalck, hij liep bij Antwerp een spierscheur op in de quadriceps.

Advertentie