Jan Vertonghen speelt al zes jaar bij Tottenham en die lange periode zal waarschijnlijk nog minstens twee jaar langer duren. De in Sint-Niklaas geboren verdediger heeft nog een contract tot het einde van het seizoen, maar verwacht dat zijn clubleiding de optie op een extra jaar zal gebruiken om de recordinternational langer aan boord te houden.

Vertonghen is momenteel in Tubize, waar de Rode Duivels de vriendschappelijke wedstrijd tegen Schotland en de de Nations League-ontmoeting in IJsland voorbereiden. Daar sprak hij over zijn toekomst bij Spurs.

“Mijn contract loopt af aan het einde van het seizoen, maar Tottenham heeft een optie om het met een jaar te verlengen. Ik denk dat ze de optie zullen opnemen. We zullen zien wat er gebeurt.”

Vertonghen
Auteursrechten: eigen redacteur. Portretrechten worden niet opgeëist.
Advertentie