John Terry gaat niet in Rusland voetballen. Hij leek op weg naar Spartak Moskou, maar heeft vandaag bekendgemaakt dat hij het aanbod niet zal accepteren. Waar zijn toekomst dan wel ligt, is nog niet duidelijk.  

Na zijn toch wel legendarische periode bij Chelsea tekende John Terry in 2017 transfervrij bij Aston Villa. Het grote doel was promoveren, maar dat lukte niet. Precies één jaar na het plaatsen van zijn handtekening werd de 37-jarige centrale verdediger een transfervrije speler.

Terry leek lang op weg naar een eerste buitenlands avontuur. Spartak Moskou toonde concrete interesse en deed hem een (allicht zeer mooi) aanbod, maar dat legt hij dus naast zich neer.

“Na lang nadenken heb ik besloten om een contractaanbieding van Spartak Moskou af te wijzen. Ik wil graag van de gelegenheid gebruikmaken om Spartak te bedanken en wens hen en hun supporters dit seizoen het beste toe. Het is een ambitieuze club en ik ben erg onder de indruk van hun professionaliteit. Maar na het beoordelen van deze stap met mijn familie, hebben we besloten dat dit momenteel niet de juiste zet is voor ons. Veel succes Spartak!” ~ John Terry

Het is nog niet duidelijk waar Terry dan wel zal tekenen. Hij wil zijn schoenen nog niet aan de wilgen hangen, maar lijkt toch in Engeland te blijven. Mogelijk wil Aston Villa de Chelsea-legende opnieuw in huis halen.

Advertentie