Hoewel Mauro Icardi al zijn zaken op voetbalgebied laat regelen door zijn vrouw Wanda, heeft hij toch ook een aantal adviseurs voor haar en zichzelf in dienst. Een van die adviseurs, Letterio Pino, heeft nu een bijzonder statement gemaakt. Volgens hem zou zijn “cliënt” namelijk uit zijn op een contract voor het leven bij zijn club Internazionale.

“Waar andere spelers wel eens zeggen al hun hele leven voor hun club te juichen, meent Mauro (Icardi) dat echt. Hij voelt zich de opvolger van Javier Zanetti. Hij blijft blij en trots om een Nerazzurri te zijn.” Pino liet vervolgens nog weten dat zowel Real Madrid als Juventus zich afgelopen zomer voor Icardi gemeld heeft. Real zou in de Argentijn de perfecte vervanger voor Benzema gezien hebben, van wie een vertrek meer dan verwacht werd.

De 25-jarige spits, die na Harry Kane, Antoine Griezmann en Romelu Lukaku de meest waardevolle spits ter wereld is, zou volgens Pino graag een contract voor het leven willen tekenen bij Inter. Er zijn volgens Pino nog geen gesprekken gaande, maar hij zou een contract voor het leven als een leuk bedankje namens Inter voor Icardi zien.

Advertentie