Stelt KRC Genk straks zijn eerste wintertransfer voor? Het zou zomaar kunnen, want STVV-speler Casper De Norre staat nadrukkelijk op het Genkse verlanglijstje. Genk zou in De Norre de perfecte doublure zien voor zowel Joakim Maehle als Jere Uronen en zou diep in de buidel willen tasten voor de beloftevolle back, aldus HBVL.

Casper De Norre heeft een blauw-wit verleden, want hij bracht zijn jeugd door in de Genkse jeugdacademie om vervolgens de overstap te maken naar Standard. Bij Standard paste De Norre ook niet in de plannen en dus maakte hij de overstap naar STVV. Bij de Truiense club en de Belgische U21-selectie haalt De Norre een hoog niveau en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo kon De Norre tijdens een gesprek met TV Limburg niet garanderen dat hij in 2019 nog voor Sint-Truiden zal spelen. Een transfer naar de rivaal KRC Genk zal bij de fans van STVV nogal gevoelig liggen, maar de vraag is vooral of de Japanse bestuursleden hem willen laten gaan, en welke geldsom dan verwacht wordt.

Advertentie