Casper De Norre (21) verlaat STVV en trekt naar KRC Genk, een transfer die al een tijdje in de lucht hing, en vrijdag ook officieel bevestigd werd.

De Norre werd opgeleid in de Genkse jeugdacademie, maar trok in 2013 naar Standard. In 2016 koos de middenvelder van opleiding voor een avontuur bij Sint-Truiden. Na een uitleenperiode aan ASV Geel (eerste amateurklasse) brak de jonge Limburger vorig seizoen als vleugelverdediger door bij het eerste elftal van STVV. Dit seizoen is hij in Sint-Truiden goed voor 3 doelpunten en 1 assist in 21 wedstrijden. Daarnaast is De Norre ook Belgisch jeugdinternational bij de U21.

De Norre kan uitgespeeld worden als linker -of rechterflankverdediger. Hij tekent in Genk een contract voor 4,5 jaar en zal officieel voorgesteld worden tijdens de winterstage in Benidorm.

Advertentie