KAA Gent heeft dan toch de transfer van Thomas Kaminski afgerond. In de nieuwe onderhandelingen met KV Kortrijk kwam het tot een akkoord. Thomas Kaminski tekent bij KAA Gent een contract voor 2,5 seizoenen met een optie op twee bijkomende jaren. 

KAA Gent is echter geen onbekend terrein voor de 26-jarige goalie, want Kaminksi was er al actief in zijn jeugdjaren tussen 2005 en 2007. De profcarrière begon echter al vroeg voor de Belg met Poolse afkomst, want hij maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut bij toen nog Germinal Beerschot. Zijn goede prestaties bij de Ratten bleven niet onopgemerkt en dus kwam er een transfer naar Anderlecht. Bij Anderlecht was het verhaal Kaminski echter geen succes: hij geraakte niet verder dan 20 wedstrijden en werd dus verschillende keren uitgeleend aan onder andere OH Leuven, Anorthosis Famagusta en FC Kopenhagen.

In juni 2016 vertrok Kaminski definitief bij Anderlecht en ging hij aan de slag bij KV Kortrijk, waar hij weer terug naar zijn beste niveau groeide. Hij speelde 89 wedstrijden voor de Kerels en krijgt nu in Gent de zware opdracht om publiekslieveling Lovre Kalinic op te volgen.