Philippe Clement is bezig met een uitstekend seizoen bij KRC Genk en de club wil zijn contract openbreken. De Antwerpse trainer heeft een contract van onbepaalde duur bij de Limburgse fusieclub en Genk wil dat contract graag aanpassen, zeker ook omdat Clement kan rekenen op interesse van onder andere Club Brugge. Dat meldt technisch directeur Dimitri De Condé aan TVL Sportcafé.

Clement is aan een denderend seizoen bezig in de competitie en wist het sprankelende voetbal terug te laten keren in de Luminus Arena. Een beslissing van de coach zou pas echter op het einde van het seizoen vallen want dan zal er een evaluatie plaatsvinden. Clement wenst zich eerst te focussen op nog tien finales in play off 1 en alle concentratie te leggen op het meestrijden voor een vierde Genkse landstitel.

Advertentie