Het Brugse sfeercollectief ‘The Blues of FC Bruges’ had een oproep de wereld ingestuurd. Ze zochten een manier om meer kapitaal te kunnen verkrijgen, dus besloten ze om een crowdfunding te organiseren. Met dit initiatief wisten ze de doelstelling van 6000 euro ruim een week voor de deadline te behalen.

Het gedoneerde geld zal gebruikt worden voor 3 tifo’s tijdens de play-offs, ook worden er nieuwe grote vlaggen bijgemaakt. Die zullen volgend seizoen gebruikt worden.

De organisatie is nieuw opgericht sinds dit jaar en pakte net zoals haar voorganger ‘Blue Army’ al uit met enkele pareltjes. Tegen aartsrivaal Anderlecht werd de hele Noordtribune bedekt en toen coach Ivan Leko voor het eerst weer op de bank zat na Operatie Propere Handen, maakten ze een groot spandoek van hun Kroatische trainer.

In Play-off 1 zullen de fans zich dus weer mogen verheugen op prachtige creaties.

Advertentie