Chelsea mag deze zomer geen inkomende transfers verrichten, maar aan uitgaande zijde is er heel wat meer beweging. Alvaro Morata trekt definitief naar Atletico Madrid. De Rojiblancos zullen de de Spaanse aanvaller eerst een jaar huren en nemen hem dan volgende zomer verplicht over.

Alvaro Morata trekt de deur op Stamford Bridge definitief achter zich dicht. Morata was sinds de zomer van 2017 aan de slag bij de Londense club, maar kon er nooit echt overtuigen. In zijn eerste seizoen lukte hij nog 11 doelpunten. Dit jaar liep het heel wat minder. De ondertussen vertrokken Maurizio Sarri rekende niet op het voormalig jeugdproduct van Real Madrid.

In januari volgde er een uitleenbeurt aan Atletico Madrid. Morata kon de Madrilenen overtuigen en tekent dus definitief in het Wanda Metropolitano. Atlectico zal Morata eerst een jaar huren, alvorens hem volledig aan de club te binden volgende zomer.

Advertentie