Gareth Bale leek eindelijk op weg naar de uitgang in Madrid. De Welshman kon de best betaalde speler ter wereld worden bij Jiangsu Suning FC, maar Florentino Perez zou de deal op het laatste moment afgeblazen hebben. De transferperiode is in China bijna ten einde, dus het lijkt er sterk op dat er geen akkoord meer gevonden zal worden.

De relatie tussen Bale en Zidane bereikte de afgelopen tijd een pijnlijk dieptepunt en dus moest er een oplossing gevonden worden. Wanneer Paris Saint-Germain, Bayern München en de Engelse topclubs geen interesse tonen, zijn de mogelijkheden voor een dure wereldster beperkt. China bood een uitweg en de transfer naar het team waar ook Miranda twee dagen geleden tekende, Jiangsu Suning, leek zo goed als rond.

Het bestuur van Real Madrid heeft de overgang nu echter geblokkeerd. De Chinese club zou te weinig willen betalen voor Bale. Naar verluidt zou Perez in tegenstelling tot Zidane wel willen dat de winger nog in actie komt voor Real, zeker nu Asensio lange tijd out is. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Advertentie