Het zag er even naar uit dat Emmanuel Dennis deze zomer Club Brugge ging verlaten. De Nigeriaanse winger kon onder andere rekenen op interesse van AS Monaco, maar kiest nu toch voor een langer verblijf in het Jan Breydelstadion. Dennis tekent een nieuwe overeenkomst tot 2022.

Emmanuel Dennis (21) is inmiddels al twee jaar actief bij blauw-zwart en mag zich ondertussen een succestransfer noemen. Dennis slaagde er in Brugge al snel in een goede opvolger te zijn voor José Izquierdo.

Dennis speelde ondertussen al 78 wedstrijden voor Club Brugge en wist daarin 21 keer te scoren. Hij gaf eveneens al 9 assists in Brugse loondienstHet contract van Dennis liep tot 2021. Hij doet er nu dus nog een jaartje bij.

Hiermee maakt Club opnieuw een statement, want eerder waren er ook al  contractverleningen van Hans Vanaken en Krépin Diatta, beide tot 2024.