OGC Nice heeft het contract van Lamine Diaby Fadiga ontbonden. Reden voor de ontbinding: Fadiga stal het horloge van ploeggenoot Kasper Dolberg. Na 3 jaar Nice moest de jonge aanvaller op zoek naar een nieuwe club, die hij wel snel gevonden heeft: Paris FC.

Kasper Dolberg zal zich zijn eerste weken bij OGC Nice nog lang herinneren, en niet om sportieve redenen. Enkele weken geleden werd zijn horloge, met een kostprijs van maar liefst €70.000, uit de kleedkamer gestolen. De Deense aanvaller deed meteen aangifte bij de politie. De dader werd snel gevonden: ploeggenoot Lamine Diaby Fadiga.

De jonge aanvaller gaf de diefstal meteen toe. Na enkele dagen van overleg besloot Nice Fadiga definitief de deur te wijzen. Volgens de Zuid-Franse club was de vertrouwensband zo geschaad dat een verdere samenwerking niet meer mogelijk was.

Fadiga excuseerde zich ondertussen al via Twitter. Naar eigen zeggen stal hij het horloge uit jaloezie.

Ondanks de hele hetze lijkt het verhaal wél goed af te lopen voor Fadiga, hij heeft ondertussen namelijk al een nieuwe club gevonden. Paris FC uit de Ligue 2 is bereid de Franse jeugdinternational een tweede kans te geven.

Advertentie