José Mourinho is met 4 zeges uit 5 wedstrijden meer dan degelijk begonnen aan zijn avontuur bij Tottenham. Toch denkt hij duidelijk al aan de volgende transferperiode, want volgens La Dernière Heure heeft de Portugese oefenmeester niemand minder dan Marouane Fellaini persoonlijk gecontacteerd.

Het is geen geheim dat Mourinho een groot bewonderaar is van de kwaliteiten van Fellaini. De ex-Rode Duivel verliet de Premier League op 1 februari vorig jaar voor de Chinese competitie, waar hij tot medio 2021 tekende bij Shandong Luneng.

De nu 32-jarige Fellaini speelde 260 wedstrijden in de Premier League en kwam 89 keer in actie onder de vleugels van José Mourinho. Het valt nog af te wachten of het effectief tot een transfer zal komen, maar het is alleszins duidelijk dat de manager een ‘type Fellaini’ mist in zijn selectie, en wie kan je dan beter aantrekken dan Big Fella zelf…

Advertentie