Logan Bailly trekt de voetbalhandschoenen weer aan. De ex-Rode Duivel, die na zijn afscheid bij Excel Moeskroen meer dan een jaar zonder club zat, tekende een contract tot het einde van het seizoen bij UR Namur uit Tweede klasse amateurs.

Na bijna veertien maanden zonder club kan Logan Bailly weer onder de lat staan, zij het dan wel in Tweede klasse amateurs. Op het eind van vorig decennium was de Luikenaar nog eerste doelman bij Borussia Mönchengladbach, dat destijds 2,5 miljoen euro op tafel had gelegd om de doelman los te weken bij Genk. Na een goede start verdween Bailly er naar de achtergrond en werd hij uitgeleend aan Neuchâtel Xamax en zijn ex-club Genk. Na periodes bij OH Leuven (2012-2015) en Celtic Glasgow (2015-2017) vond hij onderdak bij Excel Moeskroen. Bij de Henegouwers was hij een tijdlang goed bezig, maar in oktober 2018 werd zijn contract er verbroken.

Bij UR Namur, dat na 17 van de 30 speeldagen negende staat in Tweede klasse amateurs ACFF, kan de inmiddels 33-jarige Bailly zijn carrière weer een nieuw elan proberen geven. 

Advertentie