De lijdensweg van Sébastien Pocognoli is deze winter mogelijk voorbij. De 32-jarige verdediger kan volgens Het Belang van Limburg rekenen op interesse van Lommel SK. Rest alleen de vraag of de Limburgse tweedeklasser het loon van de ex-Rode Duivel zal kunnen betalen.

Lommel toonde afgelopen zomer al interesse om Pocognoli los te weken bij de Rouches, maar stuitte toen op een njet van de 32-jarige linksback. Dat zou nu wel eens anders kunnen zijn, want zijn liedje bij Standard is helemaal uitgezongen. Begin dit seizoen vloeg de dertienvoudige Rode Duivel samen met Luis Pedro Cavanda en Orlando Sá zelfs even naar de C-kern. Daar werd hij inmiddels uit heropgevist, maar Michel Preud’homme gunde Pocognoli dit seizoen nog geen enkele speelminuut.

Het contract van Pocognoli op Sclessin loopt op het einde van het seizoen af, maar geïnteresseerde clubs zouden het jeugdproduct van Standard en RC Genk deze winter al gratis kunnen ophalen in Luik. Lommel is de eerste concrete begadigde, maar er zou ook buitenlandse interesse zijn.

Advertentie