Harry Kane speelde tegen Norwich City zijn 200e wedstrijd voor Tottenham Hotspur. Het werd er eentje in stijl, want de captain scoorde z’n 11e doelpunt van het seizoen en leidde Tottenham naar een hardbevochten 2-2-gelijkspel op Carrow Road.

Neen, het was geen gemakkelijke avond voor de club uit Noord-Londen. Tot tien minuten voor tijd stonden Harry Kane en zijn Spurs namelijk 2-1 in het krijt bij Norwich City, de nummer laatst in de Premier League. Het was wachten tot minuut 83 alvorens Harry Kane zijn duivels wist te ontbinden. Met een penaltygoal schonk hij zijn team toch nog een verdiend punt.

En zo werd het toch nog een mooie avond voor Harry Kane. De skipper maakte in z’n 200e duel namelijk z’n 136e doelpunt voor de Spurs. Daarmee komt hij in een mooi rijtje van drie: in 200 confrontaties deden enkel Alan Shearer met 145 goals en Sergio Kun Agüero (138 doelpunten) beter.