2020 is inmiddels al begonnen, maar wij blikken nog even terug op de laatste speeldag in de Belgische competitie van 2019. Op de 21ste speeldag was er één man die amper drie minuten tijd nodig had om op te vallen, door maar liefst twee keer te scoren: David Okereke.

Club Brugge kende een moeilijk wedstrijdverloop tegen Zulte Waregem, maar stond er wel 1-0 voor door een doelpunt van Schrijvers. Clement wilde meer vaart in het spel brengen en besloot op het uur David Okereke in te brengen. Nauwelijks twee minuten later scoorde de Nigeriaan na geklungel van Baudry.

De 2-0 gaf Club vleugels, want amper drie minuten later was daar opnieuw David Okereke. De spits kapte zich vrij op de rand van de grote rechthoek en plaatste de bal heerlijk in de verre hoek. Okereke kreeg het de afgelopen maanden hard te verduren, maar op die ene donderdagavond snoerde hij met zijn sterke invalbeurt alle criticasters de mond.

Waasland-Beveren klimt stilaan uit een dal en dat mede dankzij Stefan Milosevic die met zijn doelpunten tegen zowel Standard als Sint-Truiden een belangrijke rol speelde. Bij KV Mechelen is Gustav Engvall weer fit en daar zullen ze achter de Kazerne ook blij mee zijn, want de club pakte sinds zijn terugkeer 6 op 6.

Advertentie