Het liedje van Francesco D’Onofrio en Kassim Doumbia bij Lierse Kempenzonen lijkt uitgezongen. Het tweetal werd naar de B-kern verwezen en mag vertrekken. Doumbia, ex-AA Gent en -Waasland-Beveren, was nochtans nog maar sinds afgelopen zomer aan de slag op het Lisp.

Lierse Kempenzonen staat er niet goed voor in Eerste klasse amateurs. Na 16 van de 30 speeldagen staan de Pallieters op een virtuele degradatieplaats. Lierse Kempenzonen haalde met Ayyoub Allach (Kansas City, ex-Lierse) en Alessio Allegria (Thes Sport) alvast twee winterversterkingen, maar slachtofferde ook twee spelers: Francesco D’Onofrio en Kassim Doumbia. Het duo werd naar de B-kern gestuurd en lijkt niet meer te moeten rekenen op een nieuwe kans.

D’Onofrio en Doumbia hebben beide een eersteklasseverleden. D’Onofrio, zoon van ex-Standard-trainer Dominique, viel in de Jupiler Pro League ooit kort in voor Standard bij een 7-0-voorsprong tegen Lierse SK en speelde later ook zes competitiewedstrijden in de Primeira Liga voor SC Olhanense. Nadien speelde hij in de lagere divisies ook nog voor RFC Seraing, het Portugese FC Penafiel en sinds 2018 voor Lierse Kempenzonen. Doumbia werd in 2009 door AA Gent naar Europa gehaald en speelde sindsdien voor FC Brussels, Waasland-Beveren, FH Hafnarfjörður, NK Maribor en sinds vorige zomer voor Lierse Kempenzonen.