Het debuutseizoen van Wesley Moraes in de Premier League zit erop. De 23-jarige aanvaller van Aston Villa liep in de competitiewedstrijd tegen Burnley een kruisbandblessure op en mist zo de rest van het seizoen.

Het kerstvoetbal is Wesley Moraes niet goed bekomen. De Braziliaanse aanvaller, die vorige zomer voor 25 miljoen euro overkwam van Club Brugge, moest op nieuwjaarsdag tegen Burnley in de tweede helft gewisseld worden na een contact met Burnley-aanvoerder Ben Mee. Aston Villa bevestigde intussen dat de eenmalige Braziliaanse international door een scheur in de voorste kruisband van zijn rechterknie de rest van het seizoen zal missen.

Wesley Moraes klokt in zijn eerste seizoen in de Premier League zo af op 5 competitiegoals in 21 wedstrijden, plus een doelpunt tegen Liverpool in de League Cup. Als vervangers denkt Aston Villa onder andere aan Michy Batshuayi en ex-spits Christian Benteke.