Cercle Brugge zou volgens de Franstalige krant Sudinfo interesse tonen in Moeskroen-verdediger Nemanja Antonov. De 24-jarige linksback, die vorig seizoen op Le Cannonier samenwerkte met huidig Cercle-trainer Bernd Storck, is momenteel nog op winterstage met Moeskroen.

Antonov speelde dit seizoen al 14 wedstrijden voor les Hurlus, maar daarbij mocht hij slechs drie keer in de basis beginnen. Trainer Bernd Hollerbach posteert hem daarbij vaak op het linkermiddenveld, terwijl de Serviër eigenlijk een linksback is. Toch presteert Antonov dit seizoen behoorlijk tijdens zijn optredens: zo scoorde hij tegen Genk bijvoorbeeld een belangrijk doelpunt via vrije trap. Van de drie assists die hij dit seizoen uitdeelde, zorgden twee ervan (tegen Waasland-Beveren en Standard) bovendien uiteindelijk voor puntengewin.

Volgens de Franstalige krant Sudinfo zou Bernd Storck een grote appreciatie hebben voor Antonov, die in 2015 samen met onder andere Sergej Milinković-Savić het WK onder 20 won met Servië. Op vraag van Storck, die vorig seizoen trainer was op Le Cannonier toen Antonov er in februari 2019 neerstreek, zou Cercle Brugge onderhandelingen hebben opgestart om Antonov deze winter naar het Jan Breydelstadion te halen. De eerste ontmoeting tussen Antonov en Storck dateert trouwens van 2015, toen de toen 20-jarige Antonov het Hongarije van Bernd Storck uitschakelde op dat bewuste WK onder 20.