Op zoek naar een razend spannende competitie? Je hoeft er de landsgrenzen niet voor te overschrijden: zeven van de acht teams uit de Belgische tweede klasse staan op een zakdoek van 3 punten bijeen in de tweede periode. Beerschot staat momenteel aan de leiding, maar de periodewinst is nog lang niet binnen. Zelfs hekkensluiter Lokeren hoopt na de deugddoende overwinning bij Virton nog op meer.

Het paarse team uit Antwerpen haalde 12 punten uit 7 speeldagen in periode twee. Westerlo, Lommel, periodekampioen OH Leuven en Roeselare volgen op twee eenheden, Union en Virton verzamelden elk 9 punten. Sporting Lokeren pakte gisteren zijn eerste zege van de periode en heeft 5 op 21.

Iedereen lijkt van iedereen te kunnen winnen in 1B. Dat komt de competitie alleen maar ten goede, want op die manier is elke partij een topper. De laatste 7 speeldagen van het seizoen beloven alvast erg spannend te worden.

Speeldag 8:
Lommel – Lokeren

Roeselare – Virton
Beerschot – Union
OH Leuven – Westerlo

Advertentie