Volgens Het Laatste Nieuws staat Cercle Brugge op het punt de Griekse centrale verdediger Dimitris Chatziisaias (27) naar de Jupiler Pro League te halen. De Griek is op dit moment aan de slag bij de twaalfde uit de Turkse Süper Lig, Çaykur Rizespor.

Chatziisaias is een centrale verdediger die eerder onder andere voor PAOK en Atromitos Athene speelde. In totaal kwam hij 95 keer in actie in de hoogste Griekse voetbalklasse. Hij werd meermaals opgeroepen bij de Griekse nationale ploeg, maar kwam er nooit aan spelen toe. Hij speelde dit seizoen twaalf wedstrijden voor Rizespor, 9 in de Süper Lig en 3 in de Turkse nationale beker.

Naar verluidt wordt hij vandaag in Brugge verwacht om de deal af te ronden. Hij moet samen met de Bosnische Hotic en de Britse Isaac-Christie-Davies Cercle Brugge in de hoogste voetbalklasse houden.

Advertentie