De Sloveense eersteklasser NK Triglav Kranj heeft een dubbelslag geslagen. De nummer zeven uit de PrvaLiga Telekom Slovenije heeft Reno (22) en Marten (20) Wilmots, de twee zonen van ex-bondscoach Marc, tot het einde van het seizoen aan zich gebonden.

Voor Reno wordt Slovenië het derde voetballand op zijn cv, nadat hij eerder in België (STVV, Standard, KSV Roeselare) en Italië (US Avellino, Carpi FC, AS Bisceglie) speelde. De 22-jarige centrale middenvelder speelde dit seizoen zeven competitiewedstrijden voor Bisceglie, een club waarmee hij zich in de onderste regionen van zijn groep in de Serie C bevond.

Dat was wel anders voor Marten, die onlangs zijn contract verbroken zag worden bij Ferencvárosi TC, de leider in de Hongaarse hoogste klasse. De 20-jarige middenvelder lag sinds november 2018 onder contract bij Ferencvárosi, dat dit seizoen maar nipt sneuvelde in de Europa League-groepsfase. In tegenstelling tot zijn broer slaagde Marten er wel niet in om officiële speelminuten te vergaren in het eerste elftal van zijn vorige club.

Advertentie