Niet alleen aan inkomende, maar ook aan uitgaande zijde is er veel aan de gang bij Cercle Brugge. Na het vertrek van Corentin Fiore naar Teramo Calcio heeft ook Stephane Omeonga zijn kastje leeggemaakt in het Jan Breydelstadion. De Belgische belofteninternational wordt door moederclub FC Genoa per direct uitgeleend aan het Schotse Hibernian FC.

Omeonga werd afgelopen zomer voor één seizoen uitgeleend aan Cercle Brugge, maar de huurtransfer viel tegen: de Luikenaar met Congolese roots speelde slechts vier wedstrijden voor Cercle en was deze winter overbodig geworden. De Italiaanse tweedeklasser Cosenza Calcio zag er wel graten in om het huurcontract van de 23-jarige middenvelder over te nemen, maar Omeonga koos voor de Schotse eersteklasser Hibernian FC, de club waaraan hij van januari tot juni 2019 al werd uitgeleend.

Ook Corentin Fiore is niet langer een speler van Cercle Brugge. De 24-jarige verdediger kwam afgelopen zomer transfervrij over van US Palermo, maar sindsdien werkte hij slechts zes officiële wedstrijden af in het shirt van Cercle. Het jeugdproduct van Standard heeft inmiddels een contract ondertekend bij de Italiaanse derdeklasser Teramo Calcio 1913. Het wordt zijn derde club in Italië nadat Palermo hem vorig seizoen al uitleende aan Imolese Calcio 1919 uit de Serie C.