Inter Milaan blijft zich versterken. De nummer twee uit de Serie A neemt Victor Moses voor de rest van het seizoen op huurbasis over van Chelsea. Inter liet ook een aankoopoptie in het contract van de 29-jarige flankaanvaller zetten.

Inter wordt de vijfde huurclub van de 29-jarige Moses, die in 2012 overstapte van Wigan Athletic naar Chelsea. Eerder leenden The Blues hem al uit aan Liverpool (2013/14), Stoke City (2014/15), West Ham United (2015/16) en Fenerbahçe (2019). Tijdens zijn uitleenbeurt aan Fenerbahçe tijdens het volledige kalenderjaar 2019 kwam de Nigeriaanse rechtsbuiten in 23 wedstrijden aan 5 goals. In het huidige seizoen speelde de 38-voudige Nigeriaanse international door een gescheurde dijbeenspier slechts zeven officiële wedstrijden.

Inter Milaan bouwt met deze transfer verder aan zijn potentiële kampioenenploeg. Eerder plukten de Nerazzurri al Ashley Young weg bij Manchester United.