Excel Moeskroen kan dit seizoen geen beroep meer doen op Sami Allagui. De Duits-Tunesische aanvaller blesseerde zich aan de ligamenten van zijn knie en zal daardoor een tijdje out zijn.

Allagui is nog steeds niet hersteld van de knieblessure die hij opliep tijdens de opwarming voor de bekerwedstrijd tegen zijn ex-club Anderlecht op 6 december vorig jaar. Een kleine twee maanden later blijkt een operatie nu noodzakelijk voor Allagui, die in 2015 al zwaar geblesseerd raakte aan de knie tijdens een oefenduel tussen Hertha BSC tegen Rayo Vallecano.

Allagui blijft in zijn eerste seizoen in het shirt van Excel Moeskroen dus steken op 2 goals in 12 wedstrijden. De Duitse Tunesiër heeft nog een contract tot 2021 op Le Cannonier, maar de vraag is of hij er op zijn gezegende voetballeeftijd nog helemaal bovenop komt.

Advertentie