STVV herleeft na de komst van trainer Milos Kostic en haalt 6 op 6 in het nieuwe jaar. De club uit Limburg begon door de transfer van Yohan Boli nochtans met gemengde gevoelens aan 2020. Nu is het echter tijd aan andere jongens om op te staan en een daarvan is Facundo Colidio. De Argentijn begint meer en meer zijn draai te vinden en legde een sterke prestatie op de mat in Moeskroen.

Royal Excel Mouscron ging voor de bijl tegen een sterk STVV. De doelpuntenmakers van dienst waren Suzuki, Botaka en Asamoah. Aangever van dienst was telkens Facundo Colidio, die met drie assists en een sterke prestatie duidelijk Man van de Match was.

KAA Gent won overtuigend van KRC Genk. 4-1 was de eindstand, de uitblinkers van dienst waren Milad Mohammadi en Vadis Odjidja. Zij krijgen bij deze een eervolle vermelding.