Jess Thorup blikte in de persconferentie vooruit naar de match van dit weekeinde tegen en bij KV Mechelen. Thorup was heel tevreden met de afgelopen 2 wedstrijden van zijn team en weet dan ook dat zijn team nu een hoop vertrouwen heeft om ook zaterdagavond huiswaarts te keren met de 3 punten op zak.

Toch hoopt Thorup dat zijn spelers slim genoeg zullen zijn om de voetjes op de grond te houden morgen: “Twee wedstrijden op rij winnen geeft vaak heel wat vertrouwen en geloof, maar toch moeten we er voor zorgen dat we zaterdag niet op het plein stappen en denken dat we zomaar even zullen winnen.”

Ook benadrukte Thorup dat de steun van de fans in de afgelopen thuiswedstrijden wederom heel erg belangrijk was. Eerder vandaag liet KAA Gent weten dat het uitvak van de Buffalo’s morgen zo goed als uitverkocht zal zijn. Steun die welkom zal zijn voor de spelers. Want ook Thorup weet dat winnen Achter de Kazerne geen makkelijke opgave is. De laatste keer dat Gent de 3 punten meenam uit Mechelen is ondertussen al meer dan 6 jaar geleden.

Advertentie